Onderhoudsadvies - Kersbergen Schoenen

De schoen is het meest onderschatte kledingstuk in de garderobe. Kleding wast u regelmatig, maar hoe vaak verzorgt u uw schoenen? Uw schoen heeft het namelijk zwaarder te verduren dan menig ander kledingstuk. Ze zijn laag bij de grond en dragen u dagelijks door weer en wind, door plassen en modder naar de plaats van bestemming. Daarnaast is de schoen ook nog eens een kostbaar kledingstuk. U heeft meer en langer plezier van uw schoenen, wanneer u ze goed behandelt, regelmatig onderhoudt en verzorgt.

Voor vrijblijvend onderhoudsadvies kunt u bij ons altijd binnenlopen.

Of klik op link "onderhoudstips" voor onze lijst van 10 onderhoudstips.

scroll up
scroll down
 
Kersbergen Schoenen spacer - spacer Herenstraat 34 spacer - spacer 2271 CH Voorburg spacer - spacer Telefoon: 070-3864164 spacer - spacer contact@kersbergenschoenen.nl
Platipus